headershadow

Latest Blogposts

Flirttips voor mannen: hoe verleid je een vrouw?

Vrouwen vallen op echte mannen. De meeste mannen vinden het prettig als een vrouw zich vrouwelijk gedraagt. Het is dus niet meer dan logisch dat vrouwen eerder vallen op ‘echte’ mannen. Als je bij een mannelijke man nog denkt aan een ongeschoren iets te dikke vent, die met zijn hand in zijn broek op de bank TV aan het kijken is, dan wordt het hoog tijd dat je dit beeld bijstelt.

Echte mannen

Wat zijn dan wel echte mannen? De Nederlandse ‘masterflirters’ Tijn van Ewijk en Robert Rossier vonden een bijzondere manier om hier achter te komen. Voor hun boek Masterflirt lazen ze achttien doktersromannetjes. Alle mannelijke ‘helden’ in het verhaal bleken overeenkomsten te hebben. Dit resulteerde uiteindelijk in een lijst van eigenschappen van echte mannen, die we hier samenvatten:

Flirttips voor mannen 1.

Ze respecteren zichzelf

Respect voor jezelf komt voort uit zelfvertrouwen en tevredenheid met jezelf. Als jij zelfrespect hebt, straal je dit uit – ook naar vrouwen.

Flirttips voor mannen echte-mannen

Flirttips voor mannen 2. 

Ze hebben een avontuurlijke en onafhankelijke instelling

Als je je leven ziet als een avontuur – ook als je een ‘saaie’ kantoorbaan hebt – dan zullen anderen jouw leven ook zo zien. Neem ongewone initiatieven en stel je onafhankelijk op. Vrouwen vallen hierop. En dit geldt omgekeerd ook: elke man wil een zelfstandige vrouw en waarderen iemand met een eigen mening. Aan de andere kant kun je vrouwen die bazig zijn of betuttelend doen beter niet accepteren.

Flirttips voor mannen 3. 

Ze leiden een interessant leven en hebben ook aandacht voor andere dingen dan vrouwen

Zorg ervoor dat je een aantal passies ontwikkeld. Cultiveer je passies en draag ze uit. Vrouwen houden van mannen die bewust door het leven gaan. Een man die gepassioneerd is, oefent aantrekkingskracht uit. Praat dus met enthousiasme over dingen die je bezighouden. Ontdek ook wat haar passie is.

Flirttips voor mannen 4. 

Ze zijn gecharmeerd van vrouwen

Het is een fabeltje dat je als man je liefde voor vrouwen onder stoelen en banken moet steken. Laat dus gerust zien dat je van vrouwen houdt, maar doe dit wel op een stijlvolle manier.

 

Flirttips voor mannen 5. 

Flirttips voor mannen faramirZe zijn kritische optimisten

Niemand zit te wachten op een man die moppert en klaagt. Wees dus positief, maar behoud je relativerend vermogen. Echte mannen stralen plezier uit en zien er verzorgd uit. Laat zien dat je van het leven geniet. Leer te genieten van zowel grote als kleine dingen in het leven, want de energie die je daarmee uitstraalt is ongelooflijk aantrekkelijk voor vrouwen. Je mag natuurlijk altijd kritisch zijn, maar onthoud: je kunt beter een domme optimist zijn dan een slimme pessimist!

Net als de held in een doktersroman is een echte man dus vooral zelfverzekerd, en geeft vrouwen tegelijkertijd het gevoel dat ze speciaal zijn. Ze hebben ook een mening en hebben iets te vertellen. Echte mannen lezen dus regelmatig een goed boek, en volgen de actualiteit. Tenslotte zien ze er ook uit als mannen. Liever geen sjaaltjes, roze bloesjes of make-up. Scheer ook je borsthaar niet af; laat liever je baard een dagje langer staan!

Flirt tips

Als je contact wil leggen met vrouwen zijn een aantal dingen van groot belang. Hier volgen aandachtspunten bij het flirten speciaal voor mannen.

Glimlachen

Eigenlijk is dit de basis van het flirten. Je legt hiermee het eerste contact. Een oprechte glimlach op je gezicht heeft een aanstekelijke werking op vrouwen. Zorg dat je positieve uitstraling overstraalt op haar en de eerste stap is gezet!

Interesse

Toon interesse in haar en niet in een afspraakje (of iets anders waar je mogelijk nog over fantaseert…) Probeer niet je eigen verhaal te houden, maar luister naar wat zij te vertellen heeft.

Zorg dat de vrouw zich uniek voelt

Bij het flirten met een vrouw is het belangrijk haar het gevoel te geven dat zij heel speciaal is. Wed dus nooit op twee paarden! Hiermee bedoelen we dat je laat zien dat je duidelijk voor één vrouw gaat. Maak keuzes, want geen vrouw wil tweede keus zijn!

Geef complimenten

Elke vrouw houdt ervan om complimenten te krijgen, echter bij teveel complimenten verlies je je geloofwaardigheid. Wees dus eerlijk en zuinig met het geven van complimenten.

Wees jezelf

Vrouwen houden van eerlijke en oprechte mannen. Meningsverschillen tussen mensen zijn normaal, accepteer deze dus ook. Vertel haar niet wat je denkt dat ze graag wil horen, maar spreek de waarheid. Wat je zegt moet je ook kunnen waarmaken.

Als je meer wilt weten over vrouwen verleiden en flirttips voor mannen zou ik het boek Zelfvertrouwen met Vrouwen bestellen.


Meer over

5 reacties op “Flirttips voor mannen: hoe verleid je een vrouw?


Comment author said

Door Happy with vrouwen versieren op 11 januari 2016 om 18:45

Leuke tips man. Dank je wel.

 

Comment author said

Door Pim op 5 maart 2016 om 20:09

Nou blijkbaar heeft het dan toch wel iets van waarheid in zich….?

 

Comment author said

Door Mark Voeten op 16 februari 2016 om 05:08

Aha dus zo verleid je een vrouw? Gisteravond nog 1t-je verleid man. Lekker hoor.

 

Plaats een reactie