headershadow

Page content

Zakelijke Flirtcoaching

    logodatingdoctors

  • Zakelijk flirten met een grappige insteek voor uw afdelingsuitje tot en met coaching van uw salesforce
  • Werkt met ervaren flirtcoaches
  • Bekend van Radio en TV:
  • Maakt gebruik van de unieke Dating Doctors methode
  • Coaching in een groep of 1 of 1 mogelijk

Voor wie?

Zakelijk Flirten is iets waarbij we ons zelf en de ander beter laten voelen! Het geeft de studenten van Flirtcoaching de macht en kracht om echte positieve verbindingen met een ander aan te gaan. Flirtcoaching geeft daarbij les in wetenschappelijk bewezen vaardigheden. Elke onderwezen vaardigheid is proefondervindelijk bewezen in wetenschappelijk onderzoek. Jazeker, flirten is een vaardigheid en iedereen kan het leren. Net als trainen voor een marathon, kun je bijvoorbeeld ook jezelf trainen op uitstraling en charisma. Ook bij flirten is het daarbij zo: het is simpel als je het weet.

Pim Putter pasfoto1Flirtcoaching is ruim 8 jaar geleden opgericht door de Dating Doctors. Het begon eigenlijk allemaal met hun succesvolle boek ‘Zelfvertrouwen met Vrouwen’, waarin ze aan de hand van hun unieke ruim 20-jarige ervaring inzicht verschaffen in de magische wereld van Flirten. De vraag naar flirtworkshops groeide explosief en nog binnen het jaar was dit professionele unieke trainingsbureau geboren.

Inmiddels is Flirtcoaching duizenden workshops, gastoptredens (waaronder een aantal internationaal), drie boeken, en, vele tv- en radio optredens verder. Belangrijk is daarbij dat alle coaches altijd zelf ervaring in de commerciële praktijk hebben opgedaan. Daarbij hebben ze bijvoorbeeld prijzen behaald als beste verkoper van Benelux van de ECI boekenclub, jaarlijks ruim hun targets behaald bij een grote Nederlandse multinational. De flirtcoaches trainen nu nog steeds verschillende verkoopafdelingen voor beurzen, callcenters, en deur-aan-deur verkoop, artsenbezoekers en verkoopafdelingen. Het belangrijkste van onze flirtcoaches is echter hun ervaring waarin topverkopers onmiddellijk ‘1 van hen’ ontdekken.

Standbemanning

Ook de meest commerciële en representatieve standbemanningen worden door ons geleverd. Uw stand stoomt vol met potentiële targets die conform uw briefing al ‘voorgescand’ zijn. Zo een hoge ‘stoppingpower’ heeft u nog nooit gehad!

En flirtcoaching is daarbij nog lang niet uitgeflirt…

“Het is interessant dat verkopers die bij jou de cursus te hebben gevolgd naast betere omzetten nu minder klachten binnenbrengen van afnemers en onze eigen binnendienst.”
– Kees Van Lisse

“Ik heb dubbel gelegen bij je presentatie. Ik vond het leuk dat je ook hele herkenbare situaties binnen ons bedrijf hebt opgenomen in je praatje. Heel fijn dat je ook voor 1,5 uur de moeite nam om ons bedrijf toch enigszins te leren kennen. Een aanrader voor iedereen die een leerzaam maar toch zeer grappig afdelingsuitje wil scoren!”
Hans, Directeur Hypotheken ING

Hoe werkt het?

Flirtcoaching organiseert zowel seminars, workshops en 1 op 1 trainingen voor verenigingen, non-profit organisaties en bedrijven. De workshop vinden plaats op locatie bij de cliënt zelf of worden gegeven in ons vaste coachingscentrum in Rotterdam.

Al deze trainingen kennen meestal het thema Zakelijk Flirten. Deze workshops worden overal in het land op elke locatie gefaciliteerd door onze professionele flirtcoaches.

De workshops van Flirtcoaching zijn pragmatisch, uit het zakenleven gegrepen, en persoonlijk. Telkens merken we hierdoor dat onze workshops hierdoor echt wat losmaken. Bijvoorbeeld de ‘ja-maars’ maar ook de “Wauw, dit is handig” zijn bij onze workshops vaak te horen. Uiteindelijk kun je zelf ontdekken en ervaren wat je bij het contact met andere mensen gaat helpen. Meeste mensen beginnen met ‘iets kleins’ wat ze bij ons geleerd hebben. Ze ervaren daarna gelijk al positievere verbindingen en betere verhoudingen met andere mensen. Vanuit die eerste ervaring passen ze weer iets toe. Hierbij ervaren ze weer wat meer van hun toegenomen positieve invloed. Hun positieve invloed is al meetbaar toegenomen door het volgen van slechts 1 les van Flirtcoaching. Sterker nog – de lessen van Flirtcoaching hebben een positieve invloed op al het onderlinge contact tussen mensen. Je niet volledig bewust zijn van je invloed, betekent dat je niet optimaal gebruik maakt van al je talenten.

Waarom Flirtcoaching?

In het seminar ervaar je wat je kan gebruiken om meer de “gunfactor” van mensen te krijgen. Die ‘gunfactor” krijg je door te flirten met de persoon die je ontmoet. leuke ontmoeting van maakt door het spel te spelen. De rode draad van de workshops is het unieke Dating Doctors model ©. Aan de hand daarvan ontdekken de deelnemers hoe het flirten werkt, hoe je daar handiger en zekerder in wordt en hoe je de laatste stap zet. Onderwerpen die bijvoorbeeld in het seminar naar voren kunnen komen, zijn: kleding – geest – tactiek – oogcontact – de opening – oprechte complimenten – leiden in houding – positiviteit uitstralen – waarbij je uitgaat van jezelf.

De flirtworkshops van Flirtcoaching gaan dus verder… Je hoort niet weer de zoveelste standaard tips en trucs. We geven zelfs de tips en trucs die de meeste mensen wellicht als ‘oneerlijke manipulatie’ betitelen. Daarbij geven we tips waardoor jij een persoon bent waar andere mensen graag mee willen omgaan. Sterker nog, die andere mensen graag willen zijn. Sterker nog, de persoon die jij graag wilt zijn. Dat is flirten. Flirten is als de spreekwoordelijke smeerolie tussen het contact van mens tot mens en jezelf. Verwaarloos je de olie in een motor, dan loopt deze op een gegeven moment vast. Tevreden teams, goede samenwerkingsverbanden, uitstekend begrip, communicatie waarmee we elkaar begrijpen, een beter gevoel over jezelf, flirtcoaching is degene die u daar in bij kan staan!

 

Tips en adviezen

Flirtcoaching werkt volgens het Dating Doctors model met zes stappen. Hier volgen een aantal tips aan de hand van dit model om te flirten.

Zes flirttips van Flirtcoaching

1. Liefdevol zijn. Blijf nieuwsgierig naar de ander. Wees aardig voor jezelf en voor iedereen. Geef respect en ontvang zo het respect van anderen. Geef je volle aandacht, en ontvang zo de aandacht van anderen. Neem de leiding en ga voor in wat jij wilt van anderen.

2. Herhaal “Hallo vriend!” Om 1 beter te laten werken, herhaal je in jezelf het volgende: “Hallo vriend!” als je de ander ontmoet. Je zult nu automatisch vriendelijker overkomen. Glimlachen zal nu ook beter gaan. De ander voelt vanzelf de energie van een vriend. Vrienden gun je nu 1-maal een stuk meer. Ook al zijn we wellicht nuchtere Hollanders, het kan geen kwaad toch dit in je hoofd te herhalen? Wellicht zal het zelfs beter helpen dan “Ik hoop dat het goed gaat” of “Ik hoop dat er een goede sfeer ontstaat”?

3. Praat over het nu en de realiteit . In plaats van na te denken over wat je moet zeggen, focus jij je op het hier en nu. Je het gewoon simpel houden. Een simpel “Hallo, hoe loopt uw dag tot nu toe? “ Werk en toch is het net wat anders. Mensen merken zoiets op. Veins geen interesse. Ben echt benieuwd naar iemand zijn dag. Stap 2 heeft dit al makkelijker voor je gemaakt. Verder moet je niks. Concentreer je maar op wat je wilt zeggen.

4. Wees nederig. Je leest het goed. Wees nederig. In Nederland voeden we haast iedereen op met het idee dat we allemaal speciaal zijn en zo belangrijk. Dat mag je denken. Wat je wel dient te beseffen is dat je kennis zeer beperkt is door de invloed van je eigen omgeving, gedrag, vaardigheden en overtuigingen.
Je kennis over je product is natuurlijk superieur. Superioriteit is echter niet aantrekkelijk. Nederig zijn is zeker zijn van jezelf waarbij je vertrouwt op je superieure kennis van je product. Superioriteit willen uitstralen is iets van onzekerheid. Nederig kunnen zijn terwijl de ander ervaart dat je enorm goed ben in je vak is iets wat je aantrekkelijk maakt.

5. Spiegel de ander zijn gedrag, woorden en houding. Doe dit met mate en subtiliteit. Er is maar een heel klein beetje nodig. Je hoeft bijvoorbeeld maar één keer eenzelfde lichaamshouding aan te nemen. Wat je in ieder geval altijd kan doen is het spiegelen van het tempo van ademhaling en snelheid van spreken. Ja, inderdaad daarbij komt punt 4 heel goed uit. Meerdere wetenschappelijke onderzoeken bewijzen dat spiegelen enorm helpt in het contact met anderen. Op het moment als iemand iets bewust of onbewust merkt aan de ander wat hetzelfde is, zal deze persoon veel eerder iets je willen gunnen.

6. Geloof in de waarde die je hebt. Bij 5 kwam het al terug. Jij krijgt tijd van je gesprekspartner, het is duidelijk dat je waarde bezit. Je zult je waarde al snel inzien als je helemaal bij de ander bent. Dit doe je door 100 % de ander aan te kijken (concentreer op linkeroog naar linkeroog), 100 % te luisteren en daardoor messcherpe vragen te kunnen stellen. Vragen die ervoor zorgen dat je zo perfect gaat aansluiten bij de behoefte van de ander. Op het moment dat je de waarde niet meer beseft, neem even contact op met iemand die jouw waarde al wel beseft. Zorg dat je met die energie weer verder gaat met zakelijk flirten.
 

Het boek

De Dating Doctors schreven meerdere boeken over flirten

Recensies
De basis voor Flirtcoaching is het basisboek over flirten, namelijk Zelfvertrouwen met Vrouwen van de Dating Doctors. In zeven stappen wordt je effectief flirten bijgebracht. Verder leer je werken aan je eigenheid (= aantrekkelijkheid) en persoonlijke ontwikkeling.

Dating Doctors | 148 pagina’s | 2006

Uitgaan van Jezelf is een handzaam boek en flirtgids van de Dating Doctors. De bekendste flirtcoach van Nederland schreef dit boek met honderden tips voor je geest en je persoonlijkheid die je een heel eind op weg helpen om beter en méér te flirten. De tips in dit flirtboek zijn zeer diepgaand, maar het blijft toch wel leuk en luchtig geschreven. Ja, net zoals flirten inderdaad!

Meer informatie

Om maar met de deur in huis te vallen: flirten heeft helemaal niets met seks te maken. Of juist alles. Dit bepaal je zelf. De algemene associatie van flirten is die van verleiden en versieren. Flirten kan echter ook zonder seksuele ondertoon. Bij het doen van zaken is een seksuele ondertoon meestal niet zo gepast.Het ontbreken van die seksuele ondertoon is dan ook het verschil tussen flirten om te versieren en het zakelijke flirten.

Je kunt flirten dus ook in tal van andere omstandigheden inzetten, vanuit de gedachte dat het in interactie vaak gaat om het ‘verleiden’ van de ander.
Flirtcoaching biedt inzicht in je verleidingsmogelijkheden, leert je zakelijk flirten, geeft concreet gereedschap voor het leggen van (nieuwe) contacten, verrast je met een luchtige insteek, daagt je uit, houdt je een spiegel voor en biedt je praktisch handreikingen, zodat jij in vrijheid én vanuit eigenheid jezelf, jezelf, je product of je dienst krachtig kan representeren.

Zakelijke Flirtworkshops In de workshop Zakelijk Flirten laten we ons leiden door het unieke Dating Doctors model om te flirten. We zullen ontdekken wat wel werkt en wat niet?! We gaan het hebben over wat er nu precies komt kijken bij de vaardigheid ‘zakelijk flirten’ en hoe kunnen we dit in zetten in de ontmoetingen met de ander. Je krijgt inzicht over je eigen rol en gedrag in jouw communicatie, de rol van de ander en hoe jij hier op een effectieve manier mee om kunt gaan, je wordt bewust van je (algemene) overtuigingen, patronen en het non-verbale aspect.

Groepsgrootte
De grootte van de groep is afhankelijk van doel van de workshop en wordt in overleg met de opdrachtgever bepaald. Maximaal 50 personen.

Kosten
Standaardgage per dagdeel bedraagt € 895,-. Dit bedrag is exclusief BTW, voorbereidingstijd en eventuele additionele kosten (zoals verblijf- en accommodatiekosten).
Kosten zijn afhankelijk van duur, doel en grootte van de workshop. Gewoonlijk wordt de begroting vastgesteld na eerste gesprek.
Vereniging, stichting, sociëteit, universiteit of (hoge)school?
Neem even een kijkje op de website of neem direct contact op met één van de Flirtcoaches… Voor jullie hanteren zij een speciale (lage) prijs.

Open inschrijvingen Tijdens deze eendaagse workshops laten we theorie en praktijk elkaar afwisselen. De nadruk ligt op de praktijk, want de theorie is leuk, maar waar het uiteindelijk om gaat is de praktische toepassing ervan in de praktijk. Zoals gezegd, geen saaie theorie. We geven onze studenten een kleine, onderhoudende en verrassende groepservaring. Een ervaring waarbij je direct merkt hoe je eigen ervaring en van de ander onmiddellijk verbetert. Zo komt iedereen met een beter gevoel uit de workshop. “Had ik dit maar eerder geweten.”

Welke workshops bieden we aan?
– Groepsworkshop ‘Flirten met vrouwen op straat en in het uitgaansleven’
– Workshop Flirten in de club en in de kroeg

– Workshop Flirten via internet

– Flirten op reis
– Flirten 1 op 1 met de flirtcoach

Groepsgrootte
We werken met kleine groepen, tot maximaal 10 personen.

Kosten
Afhankelijk van welke workshop je kiest: € 95,- tot € 110,- per persoon.

Persoonlijke coaching Persoonlijke coaching kost € 90,- per uur. Voor 1 weekend (vrijdag t/m zondag) betaal je € 1.897.- Meer informatie kun je direct aanvragen via info@start2flirt.nl.