headershadow

Latest Blogposts

Flirttips voor vrouwen: hoe verleid je een man?

Er wordt wel eens gezegd dat verleiden voor vrouwen veel eenvoudiger is dan voor mannen. En in de meeste gevallen is dat ook waar. Vrouwen hebben het (vaak) voor het kiezen als ze een avond uitgaan, er zijn immers mannen genoeg. Toch vragen veel vrouwen zich af: hoe verleid je een man? Simpelweg wachten op ‘the perfect guy’ is in ieder geval niet de beste manier. Door middel van subtiele – en ook minder subtiele – signalen, zorg je dat de mannen die jij leuk vindt jou zien staan.

Kleding

Flirten draait om uitstraling. Je kunt je hele uitstraling verandert door er verzorgd uit te zien. De juiste kleding helpt daar enorm bij. Vrouwen zijn er tegenwoordig aan gewend geraakt om zich ‘sexuaal neutraal’ te kleden. Kleed je dus zo vrouwelijk mogelijk, zonder te overdrijven. Als je opvalt in de ‘menigte’ dan maakt dit het flirtproces een stuk makkelijker voor jezelf. Zorg dat je een eye-catcher bent en mannen zullen je eerder opmerken.

Lach

Niets is zo aantrekkelijk voor een man als de glimlach van een vrouw. Een lach maakt je open en benaderbaar voor anderen. Ook het aanraken van je eigen mond is een uitstekend flirtsignaal.

Flirttips voor vrouwen flirten-vrouwenLichaamstaal

Wees je bewust van je eigen lichaamstaal. Loop langzaam, borsten naar voren, billen naar achteren. Kruis je ene been voor het andere en val als het ware in je heup. Tijdens het flirten buig je je hoofd en kijk je soms even naar beneden. Als je dan weer opkijkt probeer je zijn blik te vangen. Heb je oogcontact? Lach dan verlegen of uitdagend en kijk daarna weer weg. Als hij teruglacht heb je beet. De meeste mannen begrijpen dit ook en zullen dan naar je toe komen. De meeste mannen zijn niet zo goed in het opvangen van vrouwelijke flirtsignalen. Uit onderzoek blijkt dat maar 1,6% van de mannen alle vrouwelijke verleidingssignalen herkent. Als een man na een aantal keren de hint nog niet door heeft, kun je je zinnen misschien beter op een ander zetten.

 

Flirten = spelen

Speel tijdens het flirten eens met iets in je omgeving, bijvoorbeeld je haar of je glas. Doe dit langzaam en zwoel, anders kun je de indruk wekken nerveus te zijn. Spelen helpt bij het prikkelen van de fantasie – zeker die van visueel ingestelde mannen.
Je kunt flirten eigenlijk zien als één groot spel. Gebruik dus ook humor en plaag de ander af en toe. Laat zien dat je plezier hebt in het flirt-spel!

Gesprek voeren

Komt hij naar je toe om een gesprekje met je te voeren? Knap dan niet meteen af als zijn openingszin tegenvalt of hij iets stoms zegt. Geef hem nog een tweede kans, zeker als je eerste indruk positief was. Begin vervolgens niet direct over jezelf te praten, maar laat hem vragen stellen. Zo geef je hem de kans om aan jou te laten dat hoe leuk hij je vindt. Natuurlijk toon je ook interesse in hem.

Blijf jezelf

Tenslotte: blijf altijd jezelf. Hoe leuk, aantrekkelijk, stoer of intelligent de man ook is: wring je niet in allerlei bochten om maar vooral leuk gevonden te worden. Als jij respect wilt van anderen, begint dat bij respect voor jezelf.

Zelfvertrouwen met mannen

Leer met mannen te flirten, mannen te versieren en mannen te veroveren en vind de juiste man met het e-book van Roos!


Meer over

1 reactie op “Flirttips voor vrouwen: hoe verleid je een man?


Comment author said

Door Chris op 27 januari 2016 om 10:41

Wat een mooie site dit. Dat boek Zelfvertrouwen met Mannen is inderdaad wel een aanrader. Mijn vrouw Merel zweert erbij en ze is er inderdaad wel van opgeknapt. Goh, een hoop minder gezeur. Ze begrijpt me in ieder geval een stuk beter. Beste cadeau ever van mij. Dank je voor de tip.

 

Plaats een reactie