headershadow

Page content

Dating Doctors: hulp bij het versieren van vrouwen

  • Speciaal voor mannen
  • Hulp bij versieren van vrouwen
  • Bestaat al langer dan 8 jaar
  • Richt zich op simpel en effectief
  • Gebaseerd op echte ervaringen met echte mensen
  • De marktleider in Nederland

logodatingdoctorsVoor wie?

De workshops van Dating Doctors zijn alleen bedoeld voor mannen die willen leren hoe je een vrouw verleidt. Verleiden gaat verder dan flirten. Flirten is onderdeel van ons dagelijks leven. Je kunt dit doen met je baas, collega’s, of met vrienden. Verleiden gaat om het aandacht wekken bij de ander met als doel iemand uiteindelijk te versieren. De methode en doelgroep van Dating Doctors zijn in dat opzicht uniek in Nederland en België.

De Dating Doctors ontwikkelden in 2005 ‘Zelfvertrouwen met Vrouwen’ en ‘ Internet Dating Geheimen’ . Dit project werd vrij succesvol: het bijbehorende boek stond in diverse boeken top10’s. Dating Doctors is – 8 jaar later – nog steeds springlevend.

De Dating Doctors zijn specialisten in het verleidingsproces voor mannen. Dating Doctors heeft raakvlakken met pick up technieken onder andere bijvoorbeeld push & pull.

“Eén belangrijk argument voor het volgen van Dating Doctors ontbreekt. Ook in het leven naast het verleiden en versieren van vrouwen heb je baat bij Dating Doctors!”
– Adam

“’t Is een vreemd gevoel (de lucht is er een beetje ijl) om daar tussen die vrouwen te lopen die plotseling hun uiterste best doen om bij mij op een goed blaadje te staan. Eigenlijk ben ik in een opwaartse spiraal terecht gekomen: meer positieve feedback van vrouwen, meer zelfvertrouwen, dus nog meer positieve feedback enz.”
– Mark

 

Hoe werkt het?

Vier fases   Dating Doctors leert je dat verleiden een geleidelijk proces is dat een aantal fases kent. Het begint met het opbouwen van vertrouwen. Pas daarna volgt het opwekken van interesse. De derde fase is het creëren van verbinding. Pas in laatste instantie volgt de opwindingsfase. Veel mannen zijn geneigd om te snel naar de volgende fase te gaan. Vrouwen hebben over het algemeen wat meer tijd nodig dan mannen, daarom is het belangrijk dat je alle 4 de fases doorloopt. Tijdens de workshop leer je hoe goede communicatie hierbij kan helpen. Naast verbale communicatie (met woorden), non-verbale communicatie (lichaamstaal) traint Dating Doctors je op het versieren van echte vrouwen in de praktijk. Niets werkt beter dat je overal in de echte praktijk, op straat, in het uitgaansleven en op internet kun je echte ervaring opdoen.

Vrouwen verleiden   Globaal werkt het verleiden van een vrouw volgens Dating Doctors als volgt. Eerst creëer je mogelijkheden en ga je uitdagingen aan. Daarna stel je dieptevragen, vind je uit wie zij is, en stel je haar op de proef. Praat de taal die zij graag wil horen, maar ga zeker nooit slijmen om een vrouw voor je te winnen. Leer ook “nee” te zeggen, vrouwen zijn hier heel gevoelig voor. In een later stadium kun je een vrouw zelfs in een lichte trance brengen. Zo wordt zij ontvankelijk voor de gevoelens die je haar wilt geven. Daarna volgt de fase van ‘verbinding’. In deze fase is je lichaamstaal van groot belang. Belangrijk hierbij is dat je mannelijke kracht laat zien. Ook verpak je de juiste gevoelens in een vorm van taal die zij herkent. Na deze stap ben je klaar voor de laatste fase: opwinding!

Flirttips en adviezen

Als voorproefje vast een aantal flirttips die uitgebreid ter sprake komen in het boek en cursusmateriaal van Dating Doctors.

Wek belangstelling op in het eerste contact   Bij de eerste ontmoeting: wek de belangstelling van een vrouw op, liefst door een originele actie of opmerking, en verdwijn vervolgens gewoon. De interesse van de vrouw wordt dan gewekt, waarna ze enigszins verontwaardigd denkt: Nou zeg, was dat alles?

Maak een kritisch compliment   Een kritisch compliment is een compliment, waarbij je iets kritisch zegt over iets kleins dat de ander kan veranderen. Het kritisch compliment zorgt ervoor dat je altijd contact krijgt. Ze reageert waarschijnlijk niet positief, maar dat is om te draaien.

Zeg ‘NEE’   De meeste mannen zeggen overal ‘ja’ op, in de hoop in de smaak te vallen. Maar ‘ja’ zeggen is niet aantrekkelijk voor vrouwen. Het woord ‘nee’ is een toverwoord als het om versieren gaat.

 

Meer informatie

Dating Doctors biedt een aantal cursussen en trainingen aan die voor jou interessant zijn.

Sexual Mastery De Dating Doctors organiseren sinds kort ook speciale Sexual Mastery weekends voor mannen. Tijdens zo’n weekend leer je een betere minnaar te worden. Volgens de meeste vrouwen in Nederland is dat hard nodig, want Nederlandse mannen zijn over het algemeen, echt slecht in bed. Mannen van nu zijn hun hele leven betrokken geweest in het publieke debat over vrouwelijke normen en waarden en zijn daardoor, ongemerkt, het contact met hun mannelijke kern verloren. We hebben in onze westerse samenleving geen inwijding tot man meer, en daarom zijn mannen die weten wat het is om hun mannelijke kern te zijn zeldzaam. Sexual Mastery brengt hier verandering in. Investering voor een weekend: 497.- euro.

Inschrijven voor Sexual Mastery

Dating Doctors workshops In een workshop leer je gedurende een hele dag (12 uur) de vier stappen uit het verleidingsproces van de Dating Doctors. Je zelfbeeld wordt bijgesteld, je motivatie vergroot, je zelfvertrouwen krijgt een boost. Door dat een aantal dingen uit de theorie in de praktijk worden gebracht, leer ze echt begrijpen en toepassen. De kosten zijn 497 euro, inclusief boek en een hoop telefoonummers.
Inschrijven voor workshop 8 februari

Inschrijven voor workshop 8 maart