headershadow

Page content

Boeken over flirten, verleiden en persoonlijke ontwikkeling

Op zoek naar een boek met flirttips? Een selectie van de beste boeken over verleiden en flirten. Als je na het lezen van de recensies interesse hebt in een van de boeken, dan kun je direct bestellen bij onze partner Bol.com.


Boeken over flirten - De 24 wetten van het verleiden

De 24 wetten van het verleiden

Wie kan verleiden heeft macht. Want wie verleid wordt, kan niet meer helder denken en wordt emotioneel. Volgens de schrijver zijn amoureuze verleiders tot een of enkele van negen typen zijn te herleiden. Bovendien kan iedereen leren verleiden, mits de 24 regels in acht worden genomen. Een boek vol met anekdotes, voor mensen die méér wil weten over het verleidingsproces.

Robert Greene | 488 pagina’s | 2010


Boeken over flirten - Liefde - Wat hersenonderzoek onthult

Liefde – Wat hersenonderzoek onthult over de klik, de kus en al het andere

Hoe werkt liefde? Dit boek gaat over wat er gebeurt in het lichaam, en vooral in de hersenen van mensen die elkaar ontmoeten, flirten, kussen, verliefd worden, afstoten, seksueel contact hebben, een relatie hebben, etc. Actueel wetenschappelijk onderzoek is de basis voor een van de beste boeken op dit gebied. Een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in hoe de liefde achter de schermen van je bewustzijn werkt.

Mark Mieras | 240 pagina’s | 2010


Boeken over flirten - Liefde in tijden van Facebook

Liefde in tijden van Facebook

In Liefde in tijden van Facebook beantwoorden de auteurs actuele vraagstukken over liefde, verleiding en aantrekking. In overeenstemming met de tijdgeest geven ze geen eenduidige boodschap of allesomvattende theorie. ‘Liefde’ betekent voor iedereen iets anders. Dit boek is een optelsom van de nuances en details die er in de liefde écht toe doen.

Marcelino Lopez & Eric Klaassen | 280 pagina’s | 2012

mannen


Internetdating geheimen

Internetdating geheimen

Lees dat boek en het is alsof ik in levenden lijve naast je zit om je te helpen bij een geslaagd online-dating leven. Daar zit je dan in mijn boek te lezen. Of je zit mee te doen met mijn internetworkshop. Je ziet en hoort me in actie. Ik sta achter je, terwijl ik je adviseer over het nemen van bepaalde voorgetoetste acties. Ik moedig je aan om aan het ‘front’ bewezen ideeën te proberen die het verschil zullen betekenen tussen of je wel reacties, telefoonnummers en afspraakjes binnen krijgt stromen, of dat je geen reacties en geen afspraakjes krijgt.


Zelfvertrouwen met vrouwen

Zelfvertrouwen met vrouwen

De Dating Doctors zijn een tweekoppig full service datingadviesbureau en experts op het gebied van het versieren van vrouwen. Als wellicht Nederlands bekendste datingconsultants hebben ze een reputatie hoog te houden op het gebied van het verleiden van vrouwen.


Boeken over flirten - De kracht van echte mannen

De kracht van echte mannen

Auteur David Deida laat zien hoe een man een bevredigend leven kan leiden, door ruimte te geven aan het belangrijkste van zijn wezen: zijn mannelijkheid. Volgens Deida is seksuele gelijkheid een belangrijke oorzaak van het ontbreken van geluk in relaties. Het heeft namelijk niet alleen geleid tot economische en sociale gelijkheid, maar ook tot seksuele neutraliteit. Daarom is het tijd om de eigen mannelijke of vrouwelijke essentie weer in ere te herstellen. Dit praktische boek is een must-read voor alle mannen.

David Deida | 223 pagina’s | 2004


Boeken over flirten - Flirtgids voor mannen

Flirtgids voor mannen

Alle mannen willen graag een succesvol charmeur zijn. Volgens communicatiedeskundige Christiane Bongertz bestaan er niet één gouden tip om vrouwen te versieren, omdat iedere vrouw anders is. Ze legt uit wat vrouwen prettig vinden en hoe je zelfbewuster kunt overkomen, maar ook wat je vooral niet moet doen…

Christiane Bongertz | 157 pagina’s | 2004


Boeken over flirten - Het spel

Het Spel – ontdek de geheime wereld van het versieren

De auteur van dit boek is een bekende Amerikaanse flirtgoeroe. Hij dook twee jaar onder in een wereld van mannen die alle vrouwen kunnen versieren. In het boek legt hij uit hoe je kunt toetreden tot de het netwerk van ‘versierkunstenaars’. Volgens hem helpt alleen aardig doen tegen een potentiële partner niet om hem/haar te veroveren. Beter is het om origineel uit de hoek te komen en ook af en toe een sarcastische opmerking te maken. Een fascinerend boek vol met tips dat leest als een verhaal.

Neil Strauss | 431 pagina’s | 2005

vrouwen


Zelfvertrouwen met mannen

Zelfvertrouwen met mannen

Droom je er ook van een man te ontmoeten? Een man voor het leven? Een man die eerlijk, liefdevol en trouw … Maar kom je elke keer weer voor een teleurstelling te staan? Lig je ’s nachts ook wel eens wakker bij de gedachte dat je misschien altijd wel alleen zult blijven? In het e-book ‘Zelfvertrouwen met mannen’ van Roos vind je adviezen over het vinden van je droomman. En als je die eenmaal hebt gevonden dankzij onze relatie- en versiertips, leren wij je ook hoe je hem bij je houdt!


Boeken over flirten - De flirtgids

De flirtgids – FAQ aan de flirtcoach

De flirtgids is een handzaam boek van Judith Reinsma en Esther Popelier. De twee flirtcoaches schreven dit boek met 50 tips die je een heel eind op weg helpen om beter en méér te flirten.
De tips in het boek zijn niet bijzonder diepgaand, maar wel leuk en luchtig geschreven.

Judith Reinsma & Esther Popelier | 120 pagina’s | 2008


Boeken over flirten - Flirten doe je zo

Flirten doe je zo

De basis voor het boek van Judith Reinsma is het Flirtmodel. In zeven stappen wordt je effectief flirten bijgebracht. Verder leer je werken aan je eigenheid (= aantrekkelijkheid) en persoonlijke ontwikkeling.

Judith Reinsma | 128 pagina’s | 2006


Boeken over flirten - Ware liefde vind je met de flirtcoach

Ware liefde vind je met de flirtcoach

Peta Heskell is de bekendste internationale flirtcoach. Na het succes van ‘de flirtcoach’ geeft zij workshops en trainingen over de hele wereld. Dit boek daagt je uit en stimuleert om in de dagelijkse (zakelijke) omgeving aandacht te besteden aan jezelf en de ander. De vele praktijkcases maken dit een verfrissend boek.

Peta Heskell | 272 pagina’s | 2006

zakelijk


Boeken over flirten - De eerste indruk in business

De eerste indruk in business

Succesvol zakendoen hangt vooral af van effectieve communicatie. Binnen een paar seconden beslissen nieuwe zakenrelaties of ze u al dan niet prettig en betrouwbaar vinden. Dit boek leert je overrompelen door middel van houding en stem. Nicholas Boothman laat zien hoe u succesvol relaties legt met verschillende typen mensen, maar vooral hoe u deze nieuwe, korte contacten omzet in langdurige, productieve zakenrelaties.

Nicolas Boothman | 167 pagina’s | 2003


Boeken over flirten - Hoe word ik een schat - Flirten als succesfactor op het werk

Hoe word ik een schat – flirten als succesfactor op het werk

De schrijfster van het boek gebruikt haar achtergrond als communicatieadviseur om allerlei tips over (non-verbale) communicatie te geven. Ze laat zien hoe je lichaamstaal, kleding en stem gebruikt om anderen positieve aandacht te geven. Ieder hoofdstuk behandelt een ander thema. Zo komen aan de orde: de eerste indruk, presenteren, solliciteren, netwerken, onderhandelen, etiquette, en jezelf verkopen. Het boek zit vol met praktische tips. Een van de beste Nederlandstalige boeken over zakelijk flirten.

Anquelique van ’t Riet | 141 pagina’s | 2006


Boeken over flirten - Zakelijk flirten - 40 tips

Zakelijk flirten – 40 tips

Het vervolg op Zakelijk flirten is uitgegeven in handig pocketformaat. Mirjam Wiersma geeft geeft 40 concrete tips over lichaamstaal en flirten in een zakelijke context. Je leert anderen te overtuigen en te verleiden tot het aannemen van je boodschap. De oefeningen en tests in het boek helpen je kennis direct in de praktijk te brengen!

Mirjam Wiersma | 144 pagina’s | 2007


Boeken over flirten - Zakelijk flirten - Tools voor een sprankelend en overtuigend gesprek

Zakelijk flirten – tools voor een sprankelend en overtuigend gesprek

Zakelijk flirten laat zien dat flirtend zakendoen effectief is. Door te charmeren, anderen te boeien, en de juiste lichaamstaal gebruiken krijgen we meer voor elkaar! De schrijfster geeft daarom allerlei praktische tips voor flirten in een zakelijke omgeving. Foto’s en weetjes verlevendigen de tekst in dit boek. De goede onderbouwing en heldere schrijfstijl maken dit boek tot een aanrader.

Mirjam Wiersma | 146 pagina’s | 2006

persoonlijke ontwikkeling


Direct liefdesverdriet verwerken

Direct liefdesverdriet verwerken

Een verbroken relatie of huwelijk loslaten. Liefdesverdriet bestaat niet? Daar staat bewust een vraagteken achter. Jij zult je afvragen: waar heb je het over. “Ik ben verdrietig, mijn relatie is over en ik heb daar last van.” In feite is het wel zo, maar anderzijds bestaat het ook weer niet. Deze theorie wordt in het geval van liefdesverdriet, een zelfstandig naamwoord, uitgelegd. Want wat als je dat zelfstandig naamwoord ergens in zou stoppen? Juist, dat kan niet. Liefdesverdriet is een label, meer niet. Ben jij nieuwsgierig naar dit proces en wat de geheimen achter het verwerkingsproces zijn? Bestel direct het cursus materiaal “Direct liefdesverdriet verwerken”!


Vrij van bindingsangst

Zoals je zelf al hebt gemerkt, verdwijnt bindingsangst niet als vanzelf. In tegendeel zelfs: hoe langer je wacht met het aanpakken van het probleem, hoe groter het probleem wordt. Wordt het niet hoog tijd dat die donkere wolk die nu boven jullie relatie hangt wordt opgelost door de zonnestralen van onvoorwaardelijke liefde en steun? Hoe goed zal het voelen als jij je helemaal 100% zeker voelt in je relatie? Kom daarom nu in actie en ruim alle obstakels op die jullie geluk in de weg staan. Laat de liefde stromen tussen jullie en geniet meer van elkaar. Je bent niet voor niets op dat stuk gevallen, toch?


Real Man Conference DVD

Deze DVD opgenomen in 2008 in het Rai Theater Amsterdam laat in volle glorie de allergrootste pickup conferentie ooit zien. Op het hoogtepunt van de opkomst van het fenomeen pickup artists zijn meer dan vijfhonderd mannen verdeeld over meer dan 25 nationaliteiten uit heel de wereld bij deze conferentie aanwezig om de crème de la crème van versierkunstenaars uit heel de wereld te aanschouwen. Topsprekers als Johnny Soporno, Zan Perrion, Adam Lyons en van eigen Nederlandse bodem zijn o.a. Tijn van Ewijk en de Dating Doctors vertegenwoordigd.

De hele DVD is van uitzonderlijke kwaliteit vergeleken met de meeste andere pickup producten. Deze DVD is niet te missen voor elke man die serieus werk wil maken om een betere vrouwenversierder te worden.

 


Boeken over flirten - De kracht van echte mannen

De kracht van echte mannen

Auteur David Deida laat zien hoe een man een bevredigend leven kan leiden, door ruimte te geven aan het belangrijkste van zijn wezen: zijn mannelijkheid. Volgens Deida is seksuele gelijkheid een belangrijke oorzaak van het ontbreken van geluk in relaties. Het heeft namelijk niet alleen geleid tot economische en sociale gelijkheid, maar ook tot seksuele neutraliteit. Daarom is het tijd om de eigen mannelijke of vrouwelijke essentie weer in ere te herstellen. Dit praktische boek is een must-read voor alle mannen.

David Deida | 223 pagina’s | 2004


Boeken over flirten - Dromen durven doenDromen, durven, doen!

Ben Tiggelaar hielp de afgelopen jaren duizenden mensen met het waarmaken van hun dromen. Zijn boek Dromen, durven, doen! stond wekenlang bovenaan in de boeken top 10. In eenvoudige stappen krijg je technieken aangereikt om een verandering in je leven voor te bereiden en vervolgens ook uit te voeren. Een helder geschreven boek met bestaande én nieuwe inzichten uit de psychologie.

Ben Tiggelaar | 140 pagina’s | 2005


Boeken over flirten - Je ongekende vermogens

Je ongekende vermogens – NLP de weg naar excellentie

Veel flirttechnieken zijn gebaseerd op NLP. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Met behulp van speciale technieken kun je bewust veranderingen in herinneringen, emotie en gedrag bewerkstelligen. Door je lichaamshouding, stem, en woordkeuze aan te passen, beïnvloedt je situaties en andere mensen op een positieve manier. Eén van de beste boeken over NLP.

Anthony Robbins | 415 pagina’s | 2005


Boeken over flirten - Waarom vrouwen vallen op mannen met ballen

Waarom vrouwen vallen op mannen met ballen

Geef hem zijn ballen terug! Dat is het uitgangspunt van dit succesvolle boek van Brigitte Summer. De rolverdeling tussen mannen en vrouwen is de laatste decennia veranderd. Mannen bemoeien zich met het huishouden, vrouwen kunnen beter voor hun eigen hachje zorgen. De auteur van dit met voorbeelden doorspekte boek signaleert dat gelijkheid zorgt voor relatieproblemen. In simpele taal legt ze uit hoe vrouwen zich weer vrouwelijk kunnen gedragen en hoe ze mannen hun ballen terug kunnen geven.

Brigitte Sumner | 160 pagina’s | 2006


Boeken over flirten - Zo maakt u vrienden en goede relaties

Zo maakt u vrienden en goede relaties

Volgens deskundigen is dit het beste boek dat ooit over toegepaste mensenkennis werd geschreven. De oorspronkelijke uitgave stamt uit 1936, maar dit is de nieuwste druk. De schrijver leert u onder andere uw populariteit te verhogen, anderen tot uw denkbeelden over te halen, beter en interessanter te praten, enthousiaster te worden en dit succesvol over te brengen.

Dale Carnegie | 2001

Als je ook nog wat boeken volledig gratis wilt lezen zou ik ook kijken naar de

Tien Beste Pickup Artist Boeken Voor Mannen